Çağla Şimşek: Aşkı henüz yaşayamadım
![Çağla Şimşek: Aşkı henüz yaşayamadım](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/740x416//651e7261ae0a8f0ed4d2f77c.jpg)
Henüz 4 yaşındayken kameralarla tanışan Çağla Şimşek, MAG dergisinin yeni sayısına konuk oldu.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
Oyunculuk kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen genç yıldız, “Oyunculuk kariyerim, annemin yönlendirmesiyle başladı. Hayatımın dönüm noktası kesinlikle çok erken yaşta oyunculuğa başlamamdı. En büyük dönüm noktası budur. ‘İyi ki’lerimden” diye konuştu.
Özel hayatı hakkında da konuşan Çağla Şimşek aşk duygusunu henüz tatmadığını söyledi:
“Aşkın bende anlamı çok derin ama asla dile döküp anlamlandıramayacağım kadar kutsal bir şey. Henüz o duyguyu yaşayamadım, umarım bir gün yaşarım. Aşk nerede bilmiyorum ama âşık olsaydım evim diyebilirdim, çünkü ‘herkes bir gün evine döner. Ya erken döner, ya geç döner fakat mutlaka döner’. Buradaki ev, koşulsuz sevgiyi hissettiği yerdir.”
Sıradaki Haber![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mehmet Aslantuğ yeni aşkını ilan etti
Burak Özçivit'in Moskova tarzı sosyal medyayı salladı
9 Şubat Pazar bugün hangi diziler var? Tüm kanallar tv yayın akışı! Kanal D, TRT 1, ATV, NOW, Star TV, Show TV, TV8 TV yayın akışı
Alişan ve Buse Varol Sevgililer Günü'nde umreye gidiyor
Belgin Şimşek zorbalığa sessiz kalmadı