Çağla Şıkel, Nail Gönenli ile ayrıldığını açıkladı
Çağla Şıkel, önceki gün kız arkadaşlarıyla birlikte Etiler'de bir mekanda objektiflere yansıdı. Nail Gönenli ile gözlerden uzak sürdürdüğü bir yıllık ilişkilerinin sona erdiği ortaya çıktı.
Haberin Devamı
/

Oğulları Kuzey ve Uzay'ın babası Emre Altuğ'dan boşandıktan sekiz yıl sonra Nail Gönenli ile mutluluğu yakalayan manken, bir yıldır aşk yaşadığı ünlü avukat ile ayrıldıkları iddiası hakkında sessizliğini bozdu.
/

Evet ayrıldık, haberler doğru. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti.
Haberin Devamı
/

Ayrılık haberlerinin çıktığı gün Bomonti'de bir erkekle sarmaş dolaş eğlendiği görüntüler hakkında ise ünlü isim, "Evet, görüntüdeki benim. Ancak yazıldığı gibi bir durum değil.
/

O beyefendi benim yıllardan beri dostum, haberler yalan" ifadelerini kullandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Geçtiğimiz günlerde 'karanlık inziva' adı verilen meditasyona katılan ve dört gün boyunca bir evde gözleri kapalı kalan Çağla Şıkel, "Arkadaşlar o konu biraz uzun, şimdi ayaküstü anlatamam. Başka zaman konuşalım" diyerek oradan ayrıldı.