Burcu Özberk: Bu benim otomobilim

Burcu Özberk, alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
'Güneşin Kızları', 'Aslan Ailem', 'Afili Aşk' ve 'Aşk Mantık İntikam' gibi projelerde yer alan Burcu Özberk, önceki gün Nişantaşı'ndaydı.
Bir süre mağazaları dolaştıktan sonra valeden otomobilini teslim alan güzel oyuncu, direksiyon başında görüntülendi.
Trafiğe çıkmadan önce otomobilinin emniyet kemerini takarak örnek davranış sergileyen Özberk, acelesi olduğunu söyleyerek, "Bir yere yetişmem gerek. Bugün beni mazur görün" sözleriyle basın mensuplarından ricada bulundu.
Burcu Özberk, lüks otomobilini yeni almadığını belirtirken, "Kiralık araç kullanır mısınız?" sorusuna ise "Kiralık araç neden kullanayım? Bu benim otomobilim" cevabını verdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Tanyeli'nin eşinden yürek burkan paylaşım! 'BUGÜN RÜYAMDA KENDİMİ AĞLARKEN BULDUM!'
Beşiktaş'ın yıldızı Ciro Immobile'nin eşi tarzıyla görenleri büyüledi! 'YENGEMİN GÜZELLİĞİ!'
Miss Turkey'de şaşırtan olay! CEMRE ÜLKER'İN TACI GERİ ALINDI
DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM! Beste Açar, babası Kayahan'ı doğum gününde böyle andı!
29 MART YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? Bu akşam televizyonda ne var? 29 Mart tv yayın akışı listesi