Bülent Emrah Parlak-Burcu Gönder çifti anlaşmalı boşanacak!
Geçtiğimiz gün oyuncu Burcu Gönder'in eşi Bülent Emrah Parlak'ın agresif tutumu ve öfke problemi olduğu için boşanma davası açamadığı iddiası ortaya çıkmıştı. Hatta Gönder, bu iddiasının ardından mahkemeden bir ay tedbir kararı aldırmıştı. Ancak oyuncu aralarında sulh olduğunu belirterek kararın kaldırılması için yeniden mahkemeye başvurdu.
Haberin Devamı
/

Hürriyet'in haberine göre; eşi Bülent Emrah Parlak için tedbir kararı aldıran Burcu Gönder, aralarında sulh olduğunu belirtti ve kararın kaldırılması için yeniden mahkemenin yolunu tuttu.
/

Kararın kaldırılmasının ardından oyuncu, 5 yıllık eşi Bülent Emrah Parlak’a bu kez boşanma davasını açtı.
Haberin Devamı
/

Parlak’a ‘anlaşmalı’ olarak dava açan Burcu Gönder, eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadıklarını öne sürdü. Tarafların boşanmak için mahkemeden ‘gizlilik’ talebinde bulunduğu öğrenildi.
/

Gönder, eşinin kendisine ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia etmiş hatta Parlak'ın tektaş yüzüğünü sattırıp onun parasını dahi aldığını öne sürmüştü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

2015 yılında dünyaevine giren çiftin, 2016 yılında Lisa adında bir kızları olmuştu.