hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bu Sabah sunucusu Ebru Akel kimdir, kaç yaşında? Ebru Akel kaç çocuğu var?

    Bu Sabah sunucusu Ebru Akel kimdir, kaç yaşında Ebru Akel kaç çocuğu var
    expand

    Bu Sabah programının sunucusu Ebru Akel'in hayatı merak ediliyor. Ebru Akel kimdir, kaç yaşında soruları araştırılıyor. Oyunculuk geçmişi bulunan Ebru Akel, Özer Sancak ile 8 yıllık ilişkisini tek celsede bitirmişti. Ebru Akel'in Eren Sancak adında bir çocuğu bulunuyor. Peki ama Ebru Akel kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ebru Akel'in hayatıyla ilgili bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ebru Akel'in hayatı araştırılıyor. Oyunculuk kariyerinde Küçük Sırlar, Krem, Eltiler, Kara Melek gibi dizilerde başarı yakalayan Ebru Akel, Bu Tarz Benim, Gelinim Olur Musun gibi programları sunmuştur. Peki ama Ebru Akel kimdir, kaç yaşında, çocukları ve sevgilisi ile ilgili bilgiler neler?

    Ebru Akel kimdir, kaç yaşında?

    Ebru Akel, 1 Mart 1976 İzmir doğumlu. Akel ve eşi Özer Sancak temmuz 2020’de boşandıklarını duyurmuşlardı. Çiftin Eren Sancak isimli bir çocukları bulunuyor.

    Ebru Akel'in hayatı

    Ebru Akel, 1 Mart 1976 İzmir doğumlu Türk televizyon sunucusu ve dizi oyuncusu.

    Akel, İzmir'de doğdu. Ablaları Deniz ve Şeniz'den sonra ailenin üçüncü kız çocuğudur. Yedi yaşında bale eğitimi almaya başladı. İzmir Gazi İlkokulu'ndan mezun oldu.

    9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde ortaokul, lise ve üniversite eğitimi aldı.

    1996'da ilk oyunculuğunu Hiç Bana Sordun mu adlı televizyon dizisinde gerçekleştirdi. Ardından 1997'de Motor Life adlı televizyon programını sundu. 1998'de Eltiler dizisinde yer aldı.

    1998'de brt'de yayınlanan Sihirli Ayna isimli moda programını sunmaya başladı ve 2000'e kadar devam etti. Ayrıca 1998-2000 arasında dönemin ses getiren Star TV dizisi Kara Melek'te oynadı. 2000'de Benim İçin Ağlama, 2001'de ise Kumsaldaki İzler isimli iki dizide rol aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow