hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bu akşamki Turnike yarışmacıları: Bay J, Hopdedik Ayhan, Duygu Atakan, Afrikalı Ali... 24 Temmuz 2024 Turnike yarışmacıları Cem Arslan, Rıza Esendemir kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Bu akşamki Turnike yarışmacıları: Bay J, Hopdedik Ayhan, Duygu Atakan, Afrikalı Ali... 24 Temmuz 2024 Turnike yarışmacıları Cem Arslan, Rıza Esendemir kimdir, kaç yaşında, nereli
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Turnike yarışmacıları Duygu Atakan ve Bay J'nin esprileri stüdyoyu inletti. Turnike’nin 10. bölümüne ünlü radyo programcıları olan Jerfi Benveniste (Bay J), Hopdedik Ayhan, Ali Şentürk (Afrikalı Ali), Cem Arslan, Rıza Esendemir, Serdar Gökalp, Duygu Atakan ve Pınar Akar konuk oluyor. Mehmet Ali Erbil’in eğlenceli sunumuyla ekrana gelen bölüm izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Peki ama Afrikalı Ali, Bay J gibi radyocular kimdir? 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanal D’nin, sunuculuğunu ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in yaptığı yarışma programı Turnike yeni bölümü ile ekrana geliyor. Peki ama Turnike 10. bölüm yarışmacıları kimdir? 

    Turnike'nin 10. bölümünde radyocular konuk oluyor. Radyo spikerleri bu kez yarışmada boy gösteriyor. 

    Bay J kimdir?

    Jerfi Benveniste ya da bilinen adıyla Bay J 7 Aralık 1970 doğumlu Türk radyocu ve DJ'dir. Babası İtalyandır.

    7 Ocak 2011'den başlayarak NTV'de Geveze ile Fazla Mesai adlı televizyon programını sundu. Uzun bir süre Power FM'de program yaptıktan sonra 2010'da Virgin Radio'ya geçti. 30 Kasım 2013 günü Virgin Radio'daki işinden ayrılıp Capital Radio'ya geçiş yaptı. 2010'da Star TV'de Çal Kalbimi adlı yarışmayı sundu. Yine 2010'da Fox'ta 101 adlı yarışmayı sundu ve çekimleri Arjantin'de yapılan yarışma 1 yıl boyunca yayınlandı. Ayrıca Show TV'de yayınlanan M.U.C.K. adlı gençlik dizisinde rol alarak kendisini canlandırdı. Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı. 2014 Eylül ayında vizyona giren Stajyer Mafya ve Ocak 2014 tarihli Tut Sözünü filminde rol almıştır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hop Dedik Ayhan

    Hopdedik Ayhan, radyo yayıncılığı kariyerine 1988 yılında DJ olarak başlamış ve o zamandan beri Türk radyo dünyasında önemli bir figür haline gelmiştir. Gerçek adı Ayhan olup, çocukken sessiz bir yapısı varken, bir süre sonra hiç susmayan biri haline gelmiştir. Bu dönüşüm, onu radyo yayıncılığına yönlendirmiştir.
    Bu akşamki Turnike yarışmacıları: Bay J, Hopdedik Ayhan, Duygu Atakan, Afrikalı Ali... 24 Temmuz 2024 Turnike yarışmacıları Cem Arslan, Rıza Esendemir kimdir, kaç yaşında, nereli


    Afrikalı Ali kimdir?

    Ali Şentürk, bilinen adıyla Afrikalı Ali, 1972 doğumlu radyocu ve oyuncu.
     
    Cem Arslan

    1970 İstanbul doğumlu olan Cem Arslan ilk ve orta öğrenimini Küçükyalı'da tamamlamıştır. Lise öğrenimini İstanbul’da bulunan Kadir Has Lisesinde tamamlayan yazar sonrasında Kadıköy'de bulunan Radyo Fener'de meslek hayatına ilk adımını atmıştır. Bir süre sonra satılan radyo Cem Arslan’ın işsiz kalmasına sebep olmuştur. Cem Arslan bu dönemde radyocu Kadir Çöpdemir'in başında bulunduğu Klas Radyo'da çalışmaya başlamıştır. 

    Aslen Erzincanlı olan Cem Arslan sonrasında Best FM'e transfer olmuş ve hafta içi her sabah 06:45-09:00 arasında Gazoz Ağacı, 18:00-20:00 saatleri arasında Gazor adlı radyo programını sunmuştur. Instagram hesabından 17 Aralık 2020 tarihi itibariyle  Best FM yönetiminin aldığı kararlara istinaden açıklama yaparak Best FM'deki radyo programcılığı görevinden istifa ettiğini dinleyenlerine dile getirmiştir. 20 Ocak 2021 tarihinde Süper FM radyo kanalında 18.00-20.00 saatleri arasında Gazoz Ağacı programını sunmaya başlayan yazar Dinleyici kitlesi ile tekrardan buluşmuştur.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Rıza Esendemir kimdir? 

    Radyoculuk hayatına henüz 11 yaşındayken Denizli'de başlamıştır. 1997 yılında Best FM'de A-Rıza Show adlı programı sunmaya başlamıştır. Program, gündemdeki konuları eğlenceli bir şekilde aktarmayı, çeşitli tiplemeler ve telefon şakalarıyla da güldürmeyi amaçlamaktadır. Gelinim Olur musun? adlı evlilik yarışması ile Türkiye'de "Semra Kaynana" adıyla fenomen olan Semra Yücel'in yarışmada sarf ettiği sözleri müzik altyapısıyla birleştirerek "Semra Yücel Megamix" (Daldan Dala) adıyla şarkı haline getirmiştir ve büyük ilgi toplamıştır. Ağustos 2014'te Alem Fm'le anlaşmıştır. 10.10.2016 tarihi itibarıyla 18:00 - 20:00 saatleri arasında hafta ici her gün Rock Fm de A-Rıza Show adlı programı devam ettirmektedir. Cuma günleri de saat 21.00 de kendi internet sitesi olan ariza.tv de yayın yapıp ünlü konuklarıyla güzel vakitler geçirtip izleyenlerini eğlendirmektedir. İlk eşi Yeşim Vatan'la 2006 yılında evlenmiş, Eylül 2011 tarihinde boşanmıştır. 13 Eylül 2014 tarihinde ikinci defa İrem Derici ile dünya evine girmiştir. 22 Mart 2016'da Derici ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardır. 

    Serdar Gökalp

    Serdar Gökalp, Türk radyo programcısı ve komedyen. 2005 yılından Nisan 2018'e kadar Best FM'de Serdar Yayında isimli radyo programını yapmıştır. 9 Nisan 2018'den itibaren Alem FM'de hafta içi her gün 16.00-18.00 Serdar Trafikte ve 22.00-01.00 Serdar Yayında programını yapmaktadır.

    Bu akşamki Turnike yarışmacıları: Bay J, Hopdedik Ayhan, Duygu Atakan, Afrikalı Ali... 24 Temmuz 2024 Turnike yarışmacıları Cem Arslan, Rıza Esendemir kimdir, kaç yaşında, nereli

    Duygu Atakan

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Duygu Atakan 1979 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Büyük Kolej’de ortaokul ve lise eğitimini tamamlayan Atakan, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü bitirdi. TRT’de program yapımcılığı ve sunuculuğu, Radyo Efkar’da radyo müdürlüğü, Radyo Fener’de radyo programcılığı, reklam müdürlüğü ve konuk koordinatörlüğü, Star TV’de radyo programcılığı, çeşitli organizasyon ve özel gecelerde de sunuculuk yaptı. Süper FM’in müzik direktörü olan Duygu Atakan, yaklaşık 18 yıl Süper FM’de yayıncılığı yaptı. 2023 yılının Ocak ayında Radyo 34'ün Genel Yayın Yönetmeni oldu. Nisan 2023'te Radyo 34'ten ayrıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Pınar Akar
    1994 yılında Yerel bir radio ile radyoculuk hayatına başladı ve çeşitli ulusal radyolar ; Süper Fm , Radyo Tatlıses , Best Fm ,Turkuaz Radyo ,Radyo Mega gibi radyolarda Programcı ,Yayın Yönetmeni ve Müzik Direktörliği görevi yaptı. Son olarak Kafa Radyo'da Program yapımcılığı ve müzik direktörlüğü görevi yapmaktadır.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow