hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Britney Spears ile babası arasında gerginlik bitmiyor

    Britney Spears ile babası arasında gerginlik bitmiyor
    expand

    Ünlü şarkıcı Britney Spears ve babası Jamie Spears arasındaki gerginlik bitmek bilmiyor. Spears, babasının 36 milyon dolarını aldığını iddia etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD'li yıldız Britney Spears, geçtiğimiz günlerde babası Jamie Spears​’ın kendisi üzerindeki vasiliğinin kaldırılması için verdiği yasal mücadeleyi kazanmış ve bağımsızlığına kavuşmuştu. Britney Spears, babasının vasiliğinden çıksa da hukuki mücadeleleri hâlâ devam ediyor. 40 yaşındaki pop yıldızının avukatı, Britney’nin babası Jamie Spears ve hukuk ekibinin, vasilik boyunca şarkıcıdan milyonlarca dolar aldığını iddia ederek, duruşmadan önce HollywoodLife tarafından elde edilen yeni belgeler dosyaladı.

     

    Şarkıcının avukatı Mathew Rosengart, Jamie ve hukuk ekiplerinin 13 yıllık vasilik boyunca şarkıcıdan aldığı iddia edilen tüm parayı ortaya koydu.

     

    Yeni belgeler, vasilik altındayken Britney’den 36 milyon dolardan fazla para alındığını iddia ediyor. Dosyalarda, Jamie Spears’ın kendisi için 6,3 milyon doları aldığını ve diğer 30 milyon doların avukatlara ve yasal ücretlere gittiğini iddia ediyor.

    Öte yandan vasiliğin sonlanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü yıldız, artık otomobilinin anahtarını alabilmek veya banka kartına sahip olabilmek gibi küçük görünen şeyleri yapmakta özgür olduğu için minnettarlık hissettiğini söylemişti. Spears ayrıca babası Jamie ve annesi Lynne'in kendisine yaşattıkları zulüm nedeniyle hukuki makamların hemen harekete geçmesi gerektiğini ifade etmişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyaca ünlü şarkıcı, paylaşımında, "Bana vasilik sürecinde eziyet eden annemle babam hapse girmeli! Her gün uyandığımda ailemin, vasiliği fırsat bilerek bana yaşattıklarını nasıl yapabildikleri sorusu karşısında aklım başımdan gidiyor. Yaşadıklarım çok moral bozucu ve aşağılayıcıydı!" demişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow