hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda Betül kimdir, nereli?

    Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında Doya Doya Moda Betül kimdir, nereli
    expand

    Betül Böçkün Doya Doya Moda All Star yarışmacılar arasında yerini aldı. Fenomen programda dikkat çeken isimlerden biri olan yarışmacı tarzı ile gündeme geldi. Peki, Betül Böçkün kimdir, kaç yaşında? İşte Doya Doya Moda Betül hakkında tüm bilgiler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenomen yarışma programı Doya Doya Moda All Star bölümleri ile sezona devam ediyor. All Star yarışmacılarından biri de dikkat çeken isimlerden olan Betül Böçkün oldu. Peki, Doya Doya Moda Betül kimdir?

    BETÜL BÖÇKÜN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

    Aslen Bingöllü olan Betül Böçkün, 24 yaşındadır. Babası ve annesi ayrı olan Betül Böçkün, annesi ile görüşmediklerini ve annesini neredeyse hiç görmediğini ifade etmişti. Daha önce bir evlilik yapmış olan Betül Böçkün'ün çocuğu hayatını kaybetmişti. Yarışmacı, 3 yaşındaki çocuğunun vefat ettiğini dile getirirken tüm jüri üyeleri göz yaşlarına boğulmuştu.

    Annesiyle babasının yollarını ayırılmasının ardından annesinden hiç haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerini halalarının büyüttüğünü açıklamıştı. Doya Doya Moda'da makyajını ve saçını kendisi yapan Betül Böçkün, kuaförlük mesleği yapıyor.

    Sosyal paylaşım sitesi Instagram’da 130 bin takipçisi bulunan Böçkün moda ile yakından ilgilenmeye devam ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow