hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Begüm Öner'den açıklama! Ceyhun Fersoy kimdir? Kaza sonrası sağlık durumu nasıl?

    Begüm Önerden açıklama Ceyhun Fersoy kimdir Kaza sonrası sağlık durumu nasıl
    expand

    Trafik kazası geçiren tiyatro oyuncuları Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten'in sağlık durumuyla ilgili Ceyhun Fersoy'un oyuncu eşi Begüm Öner'den açıklama geldi. Öner, Instagram'dan yaptığı açıklamada güçlükle konuşabildi. Peki ama Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün TIR'a çarpması sonrası meydana gelen feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Yaralanan oyuncular arasında Ceyhun Fersoy da bulunuyor. İşte Ceyhun Fersoy kimdir?

    Ünlü oyuncu Begüm Öner kazada yaralanan oyuncu eşi Ceyhun Fersoy ve diğer yolcuların sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 'İyi olacağız' diyen Öner, dostlarına da teşekkür etti.

    Mesaj atanlara teşekkür eden ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

    "Herkese çok teşekkür ediyoruz, merak ediyorsunuz biliyoruz. Ceyhun iyi, Melis iyi, Sergen de iyi olacak. Kaybettiğimiz arkadaşlarımız var maalesef… Diğer yaralı arkadaşlarımız da iyiye gidiyor. Olabildiğince hafif hasarla atlatmaya çalışacağız. İyi olacağız inşallah."

    Ceyhun Fersoy kimdir?

    Ceyhun Fersoy 10 Nisan 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini İsviçre, Fransa ve İstanbul'da (Burak Bora Anadolu Lisesi) tamamladı. Eğitimini 2000-2001 yıllarında TÜRVAK Sinema Televizyon Eğitim Merkezi Yapım Yönetim Bölümünde sürdüren Fersoy, eğitimine 2005-2006 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi ActorStudio'da devam etti. 2005 yılında BKM Atölye çalışmalarına katılan genç oyuncu, rol aldığı BKM yapımı 'Bir Demet Tiyatro' dizisindeki performansıyla beğeni topladı. Bir Demet Tiyatro'nun yanı sıra Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, İki Aile dizileri ile Neşeli Gençlik filminde rol almıştır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünlü oyuncu, fenomen dizi Seksenler'de oynamaktadır. Ayrıca Şoray Uzun'la beraber 2012 Avrupa Kupası maçları sırasında TRT 1'de Saha Dışı isimli komedi programını hazırlayıp sunmuştur. Seksenler dizisinden rol arkadaşı Begüm Öner ile evlenmiştir.

    Begüm Öner kimdir?

    Begüm Öner, Türk oyuncudur. Annesiyle babasının iş sebebiyle Batı Almanya’ya gittiği dönemde doğmuştur. 1992 yılında iki buçuk yaşındayken Türkiye’ye döndü. İstanbul’da 10 yaşında bir ajansa yazıldı ve şöhret olmaya başladı. Reklam filmleri ve dizilerde oynadı. İlk kez 11 yaşında bir çikolata reklamında oynadı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow