hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BBG Melih geri döndü, hem de kendini yakarak

    BBG Melih geri döndü, hem de kendini yakarak
    expand

    Yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran Biri Bizi Gözetliyor yarışmasıyla ünlenen Melih Değirmenci, sinema filmiyle sektöre geri dönüş yaptı. Değirmenci, filmde yer alan yanma sahnesini dublör kullanmadan tamamladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2000'li yılların başlarında Biri Bizi Gözetliyor yarışmasının birincisi olan BBG Melih olarak da bilinen Melih Değirmenci, sinema filmi ile medya sektörüne dönüş yaptı. Katıldığı yarışma sonrasında 3 dizi, 2 TV filminde rol aldıktan sonra bir albüm de çıkaran Melih Değirmenci, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okurken yurt dışına gitmişti.

    Dublör kullanmadı

    Türkiye’ye döndükten sonra farklı sektörlere iş yapan Değirmenci, oyunculukla geri döndü. Habertürk gazetesinde yer alan habere göre Değirmenci, yapımcılığını Servet-Ebru Aksoy’un yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Adnan Gülerin oturduğu Büyü 2 filminde oynadı. Filmde ölüm sahnesi sırasında dublör kullanmayan Değirmenci, yanma sahnesi sırasında zorlandığını, soğutucu jel kullanılmasına rağmen çok acı hissettiğini söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow