hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BAHAR YENİ SEZON TARİHİ: Bahar ne zaman başlayacak? 17 Eylül 2024 Bahar yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu?

    BAHAR YENİ SEZON TARİHİ: Bahar ne zaman başlayacak 17 Eylül 2024 Bahar yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Bahar yeni sezon ilk bölümünün ne zaman başlayacağı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Nil Sude Albayrak gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizi için beklenen açıklama yapıldı. Peki, Bahar ne zaman başlayacak? 17 Eylül 2024 Bahar yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bahar dizisinin yeni sezon tarihi vatandaşlar tarafından merak edildi. Birçok kişi; Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Nil Sude Albayrak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı diziye ilişkin arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki, Bahar ne zaman başlayacak? İşte Bahar dizisinin yeni sezon tarihi...

    BAHAR YENİ SEZON NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE BAŞLIYOR?

    Bahar yeni sezon başlangıç; tarihi belli oldu. Bahar dizisi, 2. yeni sezonuyla 24 Eylül Salı 20.00'de Show TV'de başlıyor.

    BAHAR DİZİSİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

    Bahar ve Timur’un mahkemesinde, sürpriz bir delil ortalığı karıştırır.. Bahar’ın herkesten gizlediği hastalığı ise artık açığa çıkmıştır. Bir yandan Nevra’nın başında dolaşan kara bulutlardan kurtulmaya çalışan Timur, geçmişin de açığa çıkmasıyla sarsılır. Nevra ise sürpriz bir isimden yardım ister.

    Tüm hastane Bahar için seferber olurken Evren ve Timur büyük bir hesaplaşmanın eşiğindedir. Diğer yandan Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getirir. Fakat onları da bir sürpriz beklemektedir. Bahar ve Timur ise büyük bir eşiktedir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow