hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahar dizisindeki Dora kimdir? Yasemin Kaya Allen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Bahar dizisindeki Dora kimdir Yasemin Kaya Allen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    SHOW TV'de yayınlanan Bahar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Dora karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Dora merak uyandırdı. Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın kadrosuna yeni oyuncular da dahil oluyor. İşte Dora hakkında bilgiler..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dora karakteri, Bahar dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.Show TV’nin merakla beklenen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yayın tarihi belli oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle heyecanla beklenen dizi, 13 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Bahar dizisindeki Dora kimdir ?   

    Bahar dizisi Dora kimdir?

    Bahar dizisinde Dora'yı Yasemin Kaya Allen canlandırıyor.  Yasemin Kay Allen, ilgiyle takip edilen dizide özgür ruhlu ve aynı zamanda iş dünyasında cesur adımlarıyla tanınan “Dora Ersoy” karakterine hayat verecek.

    Yasemin Kaya Allen kimdir?

    Allen, 10 Temmuz 1989'da, İngiliz Dudley Allen ile Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra'da dünyaya geldi. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır. Yasemin Allen, %50 İngiliz ve %25 Avustralya kökenlidir.

    Yasemin Allen, üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra 11 yaşında annesiyle Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesinin sinema televizyon bölümünden burs kazandı. On sekiz yaşında Türkiye'ye döndü ve Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow