hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Avukat Enes Çetinkaya kimdir? Kübra Aykut’un ölümü sonrası gündem oldu

    Avukat Enes Çetinkaya kimdir Kübra Aykut’un ölümü sonrası gündem oldu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un yüksekten düşerek hayatını kaybetmesinin ardından erkek arkadaşı olduğu iddia edilen avukat Enes Çetinkaya gündem oldu. Peki, Enes Çetinkaya kimdir, kaç yaşında?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut akşam saatlerinde yüksekten düşerek hayatını kaybetmişti. Geride bıraktığı notta “herkese iyi geldim, kendime iyi gelemedim, günlerdir can çekişiyordum kimse görmedi” ifadelerini kullanmıştı. Aykut’un ölümü sonrasında erkek arkadaşı olduğu iddia edilen avukat Enes Çetinkaya gündem oldu.

    AVUKAT ENES ÇETİNKAYA KİMDİR?

    Avukat Haydar Enes Çetinkaya, 2017 yılından bu yana avukatlık mesleğini icra eden, özellikle bilişim hukuku alanında uzmanlaşmış bir avukattır. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Çetinkaya, İstanbul Barosu'na kayıtlıdır ve Dilan Polat ve Engin Polat gibi tanınmış isimlerin avukatlığını yapmıştır. Çetinkaya, bu süreçte medyada da sıklıkla yer almış ve birçok önemli davada rol almıştır​.

    Ayrıca, Uşak Barosu'na bağlı olarak da çalışmış ve hayvan hakları komisyonlarında aktif görev almıştır. Mesleki kariyerine ek olarak, Moskova Gazinosu adlı bir kitabın yazarıdır.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow