hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aslı nikah günü acı gerçeği öğrendi!

    Aslı nikah günü acı gerçeği öğrendi
    expand

    Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun ilk bölümü 13 Mart Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aşkı için annesine sırt çeviren Aslı, nikah günü acı gerçekle yüzleşti. Seher ise geçmişin acısını Aslı’dan çıkaracak... Alanur'a veda mektubu yazıp evi terk eden Aslı, Mehmet'in evine kaçtı. Mehmet'in ailesi ise oğullarını kaybetmemek için tepki vermediler. Ziya ve Seher'in elini öpen Aslı, Alanur'un kapıyı yıkarcasına çalmasıyla irkildi.

    Ziya'nın evini basan Alanur, kızını geri götüreceğini düşünürken, Aslı bundan sonra tek evi Mehmet'in yanı olduğunu söyledi.Aslı'yı kolundan sürükleyerek götürmeye çalışan Alanur, Aslı'dan duyduklarıyla hayatının şokunu yaşadı. Aslı, Ziya ile olan geçmişini bildiğini ve mektubu okuduğunu söyledi. Alanur ise Aslı'yı o noktada bırakıp gitti.

    Aslı'nın gelişi ve Seher'in el öptürüp oda açtırması Hatice'nin canını çok yaktı. Gece herkes uyuduğunda Mehmet'in odasına gizlice giren Hatice, Mehmet'e hesap sordu.

    Mehmet, Hatice'yi odasından çıkarmak için ikna etmeye çalışırken Aslı'nın geldiğini gördü. Aslı'ya yakalanmamak için saklanan Hatice, Aslı odadan çıkınca bir küpesini gizlice Mehmet'in odasına bırakıp odadan çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Evden sabah saatlerinde gizlice çıkan Aslı ve Mehmet, Mehmet'in sürpriz yapacağı yere doğru yola çıktılar. Aslı'ya evlenme teklifi eden Mehmet, daha sonra Aslı ile birlikte nikah işlemleri için hazırlıklara başladılar. Ertesi güne nikah tarihi alan çift hazırlıklara ful gaz devam ettiler.

    Gelinlik almak için ablasıyla buluşan Aslı, Mehmet'in ricası üzerine Seher'i de davet etti. Bütün gelinlik provası boyunca Aslı'nın giydiklerini beğenmeyen Seher, Aslı'nın asla tarzı olmayan oldukça kapalı ve bedenine uymayan bir gelinlik aldırdı. Beste ise Aslı'nın bu olanlara susmasına çok şaşırdı.

     

    Akşam eve geldiğinde Mehmet olmayınca, Mehmet'i odasında bekleyen Aslı, Ufak bir sürpriz yapıp ilk fotoğraflarını çerçeve yaptırıp odasına bıraktı. Tam çıkacaktı ki ayağına küpe battı. Küpeye anlam veremeyen Aslı, Mehmet'in geldiğini duyunca koşarak yanına gitti.

    Gündüz Hatice ve annesiyle konuşan Seher, onların kalbini almak için dil döktü. Aslı'yı gerçekte istemediğini, Mehmet'in gönlü olsun diye rol yaptığını söyleyen Seher, Alanur'a da, kızı Aslı'ya da gün yüzü göstermeyeceğine intikam yemini etti.

    Akşam ise Mehmet ile Aslı'nın konuşmasına kulak asan ev çalışanlarından birisi, Ziya'nın Alanur'u nikaha davet etmek için iş yerine gittiğini öğrendi. Seher'e gidip Ziya'nın ne kadar yüce gönüllü olduğunu söyleyen çalışan, Seher'in Aslı'ya daha da öfkelenmesine neden oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aslı'nın gelinlik provasında istediği gelinliği alamadığını Beste'den öğrenen Mehmet, Aslı'nın en çok beğendiği gelinliği nikah günü sipariş ederek eve yollattı. Aslı ise Mehmet'in bu büyük sürprizine çok sevindi.

    Mehmet’in evlenmesini sindiremeyen Hatice, nikah için hazırlanan Aslı’nın odasına gitti. Gelinliğinin çok yakıştığını söyleyen Hatice, tek kalan küpesiyle oynayarak Aslı’nın dikkatini çekti. Mehmet’in odasında küpeyi gören Aslı, konuyla alakasını kendince anlamaya çalışırken Hatice, Mehmet ile olan geçmişini anlatmaya başladı. Aslı ise kendini kandırılmış hisseti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow