hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aşk mı Sevgi mi? Üç Kız Kardeş üçüncü sezonuyla 19 Eylül'de başlıyor!

    Aşk mı Sevgi mi Üç Kız Kardeş üçüncü sezonuyla 19 Eylülde başlıyor
    expand

    Üç Kız Kardeş üçüncü sezonunda Türkan ve Somer’in fırtınalı aşkından ziyade sevgi ve aşkın önemini sorgulatacak. Dizide Türkan’ın (Özgü Kaya) büyük aşkı ve çocuğunun babası Somer’i(Berker Güven) mi? yoksa ona emek veren Kartal’ı (Gökberk Demirci) mı? tercih edeceği şimdiden merak konusu oldu. İşte detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanal D’nin sevilen dizisi, başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun yer aldığı ‘Üç Kız Kardeş’in üçüncü sezonuna iki gün kaldı. 

    Bu sezon Türkan (Özgü Kaya) ve Somer’in (Berker Güven) fırtınalı aşkından ziyade, sevginin önemi sorgulanacak. Dizide Türkan’ın büyük aşkı ve çocuğunun babası Somer’i mi yoksa ona emek veren Kartal’ı (Gökberk Demirci) mı tercih edeceği şimdiden merak konusu oldu.

    Özgü Kaya bu aşk üçlemesi ile ilgili “Bu sezon aşk mı sevgi mi ikileminde çok kalacağımız, kardeşlik ve aile kısmında da kalbimizin sızlayacağı bir yıl olacak” dedi. 

    Berker Güven “Üç Kız Kardeş bir zaman atlamasıyla başlayacak. Türkan’ı hala unutamamış ve geçmişiyle yüzleşen bir Somer ile karşılaşacağız” diye konuştu. 

    Göberk Demirci ise “İzleyicimizin karşısına aşkın, emeğin ne kadar önemli olduğunu vurgulayan, koşulsuz sevginin güzelliğinin hâkim olduğu bir hikâye ile çıkacağız” açıklamasını yaptı.

    Üç Kız Kardeş ‘in oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

    Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor. Üç Kız Kardeş sürprizlerle dolu yeni sezonuyla 19 Eylül Salı 20.00’de Kanal D’de başlıyor!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow