Armağan Çağlayan isyan etti: Herkes ağlayarak arıyor
Sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, akciğer kanserine yakalandığını açıklamış ve geçirdiği ameliyatın ardından ise ekranlara ara verdiğini duyurmuştu. Armağan Çağlayan, Facebook'taki "Armağan Çağlayan öldü" paylaşımlarına tepki gösterdi.
Haberin Devamı
/

Twitter'dan paylaşım yapan başarılı programcı, Facebook'ta 'Armağan Çağlayan öldü' şeklinde haber yayıldığını söyledi.
/

Takipçilerinden de yardım isteyen Çağlayan "Ya bu Facebook’ta dolanan “Armağan Çağlayan öldü “ haberini nasıl kaldırtacağız? Telefonlar kilit! Herkes ağlayarak arıyor! Tövbe yahu !" ifadelerini kullandı.
Haberin Devamı
/

Armağan Çağlayan, 21 Kasım'da sosyal medya üzerinden sevenlerini üzen bir haber vermişti: Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı.""Çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim."
/

Çağlayan'ın lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollanmıştı. Hastalığın lenflerine bulaşmadığı müjdesini veren sunucu, 30 Kasım'da ameliyat olmuştu. Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan önceki gün YouTube'da yayınlanan yapımcısı ve sunucusu olduğu programa veda ettiğini duyurdu.