hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arka Sokaklar'da ekip karıştı! Rıza Baba zor durumda

    Arka Sokaklarda ekip karıştı Rıza Baba zor durumda
    expand

    Aksiyon dolu olayların, samimi bir hikayeyle harmanlandığı polisiye dizi ‘Arka Sokaklar’a ekip içerisinde yaşanan bir uyuşmazlık damga vuracak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dizinin yeni bölümünde Candan müdür ile Mesut karşı karşıya gelecek. Cuma günü ekrana gelecek bölümün tanıtım filmlerinde Mesut’un “Atını vuracaksan kendin vuracaksın baba” sözleri ile Candan müdürün “Korkarım yolun sonu baba. Mesut ile bu iş olmayacak.” çıkışı dikkat çekti. Bakalım Rıza Baba ekip içindeki sorunu çözebilecek mi?

    Bünyesine kattığı pek çok yenilikle 19. sezonuna “Merhaba” diyen Arka Sokaklar, yeni bölümüyle 4 Ekim Cuma akşamı Kanal D’de ekrana gelecek. Dizinin 684’üncü bölümünden iki yeni tanıtım filmi seyirci ile buluştu. Ekibin bir inşaat şirketini araştırdığı fragmanlarda Candan müdür ile yıldızı bir türlü barışmayan Mesut’un Rıza Baba’ya “Atını vuracaksan kendin vuracaksın baba, başkasına vurdurma” sözleri merak uyandırdı.

    Emniyet Müdürü Candan’ın “Korkarım yolun sonu Baba. Mesut’la bu iş olmayacak.” sözlerine karşın Rıza Baba’nın “Eğer görev sırasında birinin yanında öleceksem o birisi Mesut olsun isterim.” çıkışı, olaya Rıza Baba’nın el attığının sinyalini verdi. Mesut Komiser ve müdür Candan’ın arasındaki gerginliğin ne şekilde sonuçlanacağı ise dizinin yeni bölümünde belli olacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturuyor. Arka Sokaklar’ın yönetmenliğini bu sezon Baran Özçaylan üstleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow