hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın Kafes Alara kimdir? Sümeyra Koç kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Altın Kafes Alara kimdir Sümeyra Koç kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    Altın Kafes Alara karakteri merak uyandırdı. Sümeyra Koç sevilen dizide Alara karakterine hayat veriyor. Peki ama Sümeyra Koç kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın Kafes Alara karakterini canlandıran Sümeyra Koç gündemde… ATV’de yayınlanan ve her Perşembe ekrana gelen dizide oynayan Sümeyra Koç yaşamına dair merak edilenler haberimizde…     

    Sümeyra Koç kimdir?

    27 Şubat 1987’de İstanbul’da doğdu Sümeyra Koç İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Üniversite öğreniminin son yılında öğrenci değişim programları sayesinde Avrupa Üniversitesi’nde eğitim aldı. Üniversite eğitiminden sonra Türkiye’ye döndüğünde Craft Oyunculuk Atölyesi’nde ve Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini, Galip Derviş dizisinde Dilek karakterini canlandırarak yaşadı. 2013 yılında vizyona giren Şevkat Yerimdar adlı filmde rol aldı. 2013 yılında yayımlanan Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Duru karakterini, Kurt Seyit ve Şura adlı dizide ise Havva karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Otel Divane adlı televizyon programında Pervin karakterini, Günebakan adlı dizide ise Günce karakterini canlandırmıştır. 2015 yılında yayımlanan Kara Kutu adlı dizide ve Saruhan adlı filmde Zeynep karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında yayımlanan Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizide Farah karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow