hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ALP KAVASOĞLU ÖLDÜ MÜ? Son dakika… Alp Kavasoğlu kimdir, neden öldü?

    ALP KAVASOĞLU ÖLDÜ MÜ Son dakika… Alp Kavasoğlu kimdir, neden öldü
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sosyal medya fenomenleri ve birçok ünlü isimler birlikte çalışmış olan make up artist Alp Kavasoğlu’dan acı haber geldi. Genç makyörün vefat haberi sonrasında ünlülerden de baş sağlığı mesajı geldi. Peki, Alp Kavaslıoğlu kimdir, neden öldü?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sayısız ünlüyle birlikte çalışan ve makyaj artisti olarak görev alan Alp Kavaslıoğlu’ndan acı haber geldi. Kavaslıoğlu’nun vefat haberini yakın çevresi duyurdu.

    ALP KAVASOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

    Makyaj artisti Fezi Altun, meslektaşı Alp Kavasoğlu’nun hayatını kaybettiğini duyurdu. Altun "Sevgili dostumuz Alp Kavaslıoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz” ifadelerini kullandı. 43 yaşındaki ünlü makyörün ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

    Neslihan Atagül, Afra Saraçoğlu, İrem Helvacıoğlu, Ege Kökenli, Deniz Baysal, Ezgi Mola ve Aslı Enver gibi birçok ünlü ismin makyajını yaptı.

    Kavasoğlu'nun cenazesi bugün Üsküdar'da ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

    ALP KAVASOĞLU KİMDİR?

    Kavasoğlu, 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji ve Felsefe bölümü mezunu. Üniversiteden mezun olunca özel bir şirkette organizasyon koordinatörlüğü yaptı. Ardından Loreal Profesyonel ürünler departmanında işe başladı. Daha sonrasında Mehmet Tatlı Akademi de eğitim ve Artistik direktörlüğü yaptı. 2010 yılında dünyaca ünlü trend vision yarışmasında yaptığı saç ve makyaj ile finalist oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyaca ünlü markalardan ve kişilerden eğitimler gördü. Aldığı eğitimlerle birlikte kendine özel eğitimler yarattı ve Türkiye'deki kuaförlere ve makyaj artistlerine eğitimler düzenledi.

    2016 yılında Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu’nun yaptığı “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow