Ajda Pekkan gözünü Kaz Dağları'na çevirdi
Bodrum’a yatırım yapmayı planlayan Ajda Pekkan, artan fiyatlar nedeniyle Bodrum planından vazgeçti. Pekkan rotasını Kaz Dağları’na çevirdi.
Haberin Devamı
/

Pandemi başından beri Bodrum'daki villasında kalan Ajda Pekkan, burada arazi arayışına girmişti.
/

Mazı ve Yalıçiftlik gibi bölgelerden büyük arazi bakan Pekkan'ın arzusu, burada çiftlik hayatı yaşamaktı.
Haberin Devamı
/

Yardımcıları aracılığıyla arazi fiyatlarını öğrenen ünlü sanatçı, duyduğu 10 ile 15 milyon TL'lik fiyatlar karşısında neye uğradığını şaşırdı.
/

Özellikle pandemiyle birlikte artan fiyatların değerinden çok daha fazla olduğunu düşünen Ajda Pekkan, bu nedenle Bodrum'da geniş arazi almaktan vazgeçti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Rotasını Kaz Dağları bölgesine çeviren Süperstar, geçtiğimiz günlerde bu bölgeye giderek satılık arazileri dolaştı.
/

Ajda Pekkan, Bodrum'da değeri 10 milyon TL olan arazilerle aynı ölçüdeki yerlerin burada 3 milyon TL olduğunu görünce çiftliğini Kaz Dağları bölgesinde yapmaya karar verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı