hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aile Hükümeti filmi oyuncularının isimleri! Aile Hükümeti konusu nedir, nerede çekildi?

    Aile Hükümeti filmi oyuncularının isimleri Aile Hükümeti konusu nedir, nerede çekildi
    expand

    FOX TV ekranlarında yayınlanan Aile Hükümeti filmi merak uyandırdı. Yönetmen koltuğunda Burak Demirdelen'in oturduğu Aile Hükümeti filmi 20:00'de FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Peki ama Aile Hükümeti filmi oyuncuları kimlerdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başrollerinde Mehmet Yıldırım, Aslıhan Malbora, Alperen Saldıran, Nail Kırmızıgül, Gülhan Tekin'in olduğu "Aile Hükümeti" filmi FOX TV'de! 

    Aile Hükümeti konusu nedir?

    Salih, Elaldı köyüne atanan genç bir öğretmendir. Köydeki yeni hayatına alışmaya çalışan Salih, köyün güzeller güzeli kızı Zeynep’e aşık olur. Salih’in en büyük korkusu akraba evliliklerinin sık görüldüğü köyde Zeynep’in de evlendirilmesidir. Bu soruna bir çözüm bulmaya çalışan Salih, Aile Bakanlığı’na dilekçe yazar. Salih’in yazdığı dilekçeler sonrası harekete geçen bakanlık köydeki aile hayatının düzene sokulabilmesi, yaşanan sorunların çözülebilmesi için bir proje hazırlar. Projeye göre herkes resmi nikah kıyacak ve akrabası ile evlenmeyenler, oturdukları evlerin ve işledikleri tarlaların tapularını almaya hak kazanacaktır. Bunun ardından evlenmeleri uygun olanları listelemeye başlayan Salih, beklemediği bir sonuç ile karşılaşır. Listeye göre insanlar sevdiklerinden ayrı düşüp başkalarıyla eşleşince işler karışık bir hal alır. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aile Hükümeti oyuncuları: Mehmet Yıldırım, Aslıhan Malbora, Alperen Saldıran, Nail Kırmızıgül, Gülhan Tekin

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow