Ahmet Arıman'a sert tepki: Sen artık hayta değilsin!
62 yaşındaki Ahmet Arıman, 23 yaşındaki Kader Kaynak'la evlenmişti.
Haberin Devamı
/

Daha aralarındaki yaş farkı tartışılırken, Arıman eşiyle ilgili söylediği sözlerle tekrar gündeme gelmişti.
/

Arıman Posta gazetesinde verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: Yaşlı bir kadınla zaten yapamam ama inan bu kadarını da düşünmemiştim. Ama Kader olgun görünüyor. 30’larında olsaydı yine almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı, istemezdim. Fizik benim için önemli. Ha benimle yaş alır, o ayrı.
Haberin Devamı
/

Bu röportajın ardından Arıman'a adeta tepki yağdı.
/

Bir tepki de Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'dan geldi. Hakan bugünkü köşesinde Arıman'a, 'Sen artık hayta değilsin' diye seslendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Hakan şunları yazdı: Kendinden 40 yaş küçük bir kadınla evlenip, “30’unda olsa evlenmezdim. Göğüsleri sarkmış olacaktı. İstemezdim. Benim için fizik önemli” diyerek...Hababam Sınıfı gibi...Milletçe sonsuz kredi açtığımız bir olgunun içinden gelmiş olmana rağmen...Yıktın perdeyi, eyledin viran...Ve tüm krediyi tükettiğin gibi...Alacaklı gibi kapına dayandırdın milleti.*Sen artık “Hayta İsmail” değilsin bizim gözümüzde...Sen artık bizim için...“Nihat/Ağaoğlu/Ali/Doğan” gibi bir şeysin!
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı