hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Acun Ilıcalı: Nefise Karatay'ı gönülden tebrik ediyorum

    Acun Ilıcalı: Nefise Karatayı gönülden tebrik ediyorum
    expand

    Bu yıl 'Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler' formatı ile izleyici karşısına çıkan Survivor 2023'ün şampiyonu Nefise Karatay oldu. Acun Ilıcalı, yapımcılığını üstlendiği fenomen yarışmanın birincisi Nefise'yi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tebrik etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8'de ekrana gelen 'Survivor 2023'te finale kalan iki isim Özgür Tetik ve Nefise Karatay olmuştu. Survivor'ın bu sezonunda şampiyonluk kupasının sahibi olan isim dün akşam belli oldu.

    Bu seneki mücadele dolu serüveninin sonunda rakibinden daha çok oy alan ismi Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı. Final koltuğuna oturan Özgür ile Nefise ikilisinden en çok SMS oyunu alan Nefise, Survivor 2023'ün şampiyonu oldu.

    Şampiyonluk kupasını kaldıran Nefise'nin ilk sözleri, ''Acun Bey gerçekten o kadar çok heyecanlıyım ki. Rüya gibi geliyor. Harika duygular içindeyim. Herkese binlerce kez teşekkür ediyorum. Beni destekleyen herkese, arkadaşlarıma, aileme binlerce kez teşekkür ederim. Bu kupa hepimizin. Çok mutluyum, iyi ki varsınız. Tarif edilemez bir duygu. Binlerce kez teşekkür ederim, ellerinize sağlık'' oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow