hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Acun Ilıcalı eşleri kimdir? Acun Ilıcalı kaç kez evlendi? Acun Ilıcalı'nın evlilikleri...

    Acun Ilıcalı eşleri kimdir Acun Ilıcalı kaç kez evlendi Acun Ilıcalının evlilikleri...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Acun Ilıcalı bu akşam yeniden nikah masasına oturuyor. Daha önce 3 kez evlenip boşanan Acun Ilıcalı bu akşam 4. kez nikah masasına oturuyor. Peki ama Acun Ilıcalı'nın daha önceki evlilikleri kimlerleydi? İşte Acun Ilıcalı'nın özel hayatı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Acun Ilıcalı'nın evlilikleri gündeme geldi. Bugün dördüncü kez nikah masasına oturan Acun Ilıcalı daha önce 3 kez evlenmişti. Acun Ilıcalı'nın evliliklerine dair bilgiler haberimizde...

    Acun Ilıcalı evlilikleri

    Acun Ilıcalı ilk olarak Seda Başbuğ ile nikah masasına oturdu. 1988 yılında evlenen çift 1993 yılında boşanmıştı. Çiftin bu evliliklerinden Banu adında bir kızı bulunuyor.

    10 yıl bekarlık dönemine geçen Acun Ilıcalı 2003 yılında Zeynep Ilıcalı ile nikah masasına oturdu ve toplamda 13 yıl evli kaldı. 2016'da boşanan çiftin evliliklerinden iki kızı daha dünyaya geldi. Leyla ve Yasemin adlı kızlarını kucağına alan çift daha sonra boşandı.

    2017 yılında Şeyma Subaşı ile evlenen Acun Ilıcalı'nın bu evlilikten Melisa adında bir kız çocuğu bulunmaktadır. Bu evlilik toplam 1 yıl sürmüştür ve çift 2018 yılında boşanmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow