48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin kulisinde neler oldu?
Bu yıl 48. düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Kanal D ve Teve2'nin ortak yayını ile izleyicilerle buluşan Altın Kelebek Ödül Töreni, Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumuyla gerçekleşti.
Haberin Devamı
/

Altın Kelebek Ödülleri’nin kulisi de en az sahne üstü kadar heyecan vericiydi. İşte kuliste yaşananlar...
/

Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği “Aşk Mantık İntikam”, ‘en iyi romantik komedi dizisi’ seçildi.
Haberin Devamı
/

Büşra Pekin, kuliste arkadaşlarını yalnız bırakmadı.
/

Saba Tümer, “Çok güzel bir geceydi” dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Şevval Sam, oğlu Taro Emir Tekin ile aynı sahnede ödül almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
/

Bengü ve Coşkun Sabah, kuliste bir araya gelerek sohbet etti. Eskişehir’de tavukçuluk işine giren Sabah, taleplere yetişemediğini ve üretim kapasitesini artırmak istediğini söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Ezgi Mola, meslektaşı Büşra Pekin’e poz verdi. Pekin de cep telefonuyla bir fotoğrafçı gibi arkadaşını görüntüledi.
/

‘En iyi çıkış yapan şarkıcı’ ve ‘yılın şarkısı’ ödüllerini alan KÖFN, sahne arkasında Ersay Üner ve Edis ile “Bi’ Tek Ben Anlarım”ı seslendirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Büşra Pekin, Saba Tümer ve Ezgi Mola gecenin sonunda birlikte poz verdi.
/

Selman Tin - Orkun Ün - Ömür Gedik - Bilge Kağan Etil
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Selman Tin - Şevval Sam- Bilge Kağan Etil - Taro Emir Tekin
/

Ezgi Mola - Edis
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı”da rol alan Uğur Aslan, kuliste ödül kazanan arkadaşlarını tebrik etti.
/

‘En iyi komedi dizisi’ ödülünü alan “Gibi” ekibi Ahmet Kürşat Öçalan, Barış Ayaztaş, Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, “Seyircilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.