hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vizyondakiler 1-7 Ağustos haftası

    Vizyondakiler 1-7 Ağustos haftası
    expand

    Bu hafta 2 yeni film gösterimde: "Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı", "Bombalar Altında".

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
    (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor)

    Yönetmen:
    Rob Cohen
    Oyuncular: Brendan Fraser, Maria Bello, Michelle Yeoh, Jet Li...
    Tür:  Macera / Fantastik / Aksiyon
    Yapım Yılı: 2008 

    Rob Cohen’ın yönettiği ve Brendan Fraser, Maria Bello, Michelle Yeoh ile Jet Li’nin oynadığı serinin son filmi "Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı" nda oyuncu ve yönetmende değişiklik yapıldı.
     
    Yeni filmin öyküsü Brendan Fraser ve Maria Bello’nun oynadığı iki temel karakter ve artık büyümüş olan oğulları çevresinde gelişiyor.
     
    Serinin ikinci filmi olan The Mummy Returns’da bu karakter 10 yaşında bir çocuk olarak görünüyordu.
     
    Yeni filmde 10 yıl sonrası konu edildiği için Fraser ve Bello’nun karakterlerinin oğulları 20 yaşında yetişkin bir delikanlı.
     
    Bombalar Altında
    (Smart People)

    Yönetmen: Philippe Aractingi
    Oyuncular: Nada Abou Farhat, Georges Khabbaz, Rawia Elchab...
    Tür: Dram  / Romantik
    Yapım Yılı: 2007
     
    Philippe Aractingi’nin yönettiği ve Nada Abou Farhat, Georges Khabbaz, Rawia Elchab ile Bshara Atallah’ın oynadığı "Bombaların Altında" etkileyici bir drama olarak dikkat çekiyor.
     
    Zeina, Dubai’de yaşamaktadır. Kocasıyla boşanmanın eşiğindeyken oğlu Karim’i, evdeki gerilim ve kavgalardan uzak tutmak adına güney Lübnan’da küçük bir köy olan Kherbet Selem’de yaşayan kız kardeşinin yanına yollar.
     
    Birkaç gün sonra, Lübnan’da savaş patlak verir. Büyük bir kaygı duyan Zeina, ambargo dolayısıyla Beyrut limanına ulaşamadığı için Türkiye üzerinden Lübnan’a geçiş yapar.
     
    Burada, ülkeyi terk etmeyi düşünen bir Hristiyan ve Zeina’yı güneye götürmeyi kabul eden tek taksi şoförü olan Tony ile tanışır. Paylaştıkları endişenin ağırlığına rağmen, Tony ve Zeina birbirlerine aşık olurlar; aşkları, etraflarında kol gezen ölüme verilmiş bir cevap gibidir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow