Meteorolojiden 4 il için önemli uyarı

İzmir, Giresun, Ordu ve Samsun çevrelerinde bugün ve yarın kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İzmir çevrelerinde devam eden sağanak yağışların bu akşam ve gece saatlerinde etkisini artırması, yarın da kuvvetli olması bekleniyor.
Giresun, Ordu ve Samsun çevrelerindeki yağışların ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak kıyı kesimlerde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak, zamanla akşam saatlerinden itibaren de iç ve yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji yetkilileri, yaşanabilecek sel, ani sel, su baskını, taşkın gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji'den Kritik Uyarı! Kuvvetli Yağış ve Fırtına Geliyor
Bahar Geliyor: İstanbul’da Hava Sıcaklığı 20 Dereceye Yükseliyor! Meteoroloji’den Kritik Uyarılar
SON DAKİKA HAVA DURUMU HABERLERİ! Montları dolaplardan çıkarın! Sıcaklık 20 derece birden düşecek! Marmara'dan başlayacak tüm yurda yayılacak
AKOM UYARDI! 2 Şubat 2025 Bugün Hava Nasıl Olacak? İstanbul'a Kar Ne Zaman Yağacak?
SON DAKİKA... Meteoroloji’den Kritik Uyarı: Yeni Yağışlı Sistem Kapıda!