hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'a yağış mı geliyor? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen uyardı!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Sıcak hava dalgası neredeyse tüm yurtta etkisini gösteriyor. Hem dışarıda olmak hem de evde durmak çok zorlaşmaya başladı. Ancak, özellikle İstanbul'un da içinde yer aldığı bazı kentlere serin hava ve yağış geliyor. Detayları CNN Türk muhabiri Emrah Çakmak, CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ile aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ORHAN ŞEN ŞU İFADELERLE AKTARDI;

    İSTANBUL'A YAĞIŞ GELİYOR MU?

    Bugün de aşırı sıcak devam edecek. Hemen hemen 36-37 dereceye çıkacak. Bugün aşırı sıcakların son günü diyelim. Yarından itibaren sıcaklıklar yavaş yavaş ortalamalara doğru devam edecek. Yarından itibaren aşırı bir sıcak hava dalgası Türkiye'de görülmeyecek. Ege'nin iç kesiminde ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde görülecek. Diğer bölgelerde görülmeyecek.

    ''İSTANBULLU NEFES ALACAK''

    Bu hafta sonu 31 dereceye kadar düşecek. Ama ondan daha aşağıya düşmeyecek. Yarın bir yağmur geliyor. Marmara'nın batısına gelecek. Yarın İstanbul'un batı tarafında bir yağış var.

    Çarşamba günü de İstanbul'da hafif olsa da bir yağmur var. Bu yağmurla birlikte sıcaklıklar yavaş yavaş düşmeye başlıyor. İstanbullu bu hafta biraz nefes alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YENİ BİR SICAK HAVA DALGASI YANGINLARA NEDEN OLUR MU?

    Ege bölgesinde hala risk devam ediyor. Aman dikkat diyoruz. Bu sıcak hava dalgası burada bir iki gün daha devam edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow