hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (22-09-2024)

    Hava Durumu (22-09-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde yağışlı bir hava var. Sıcaklık bölgede 25 ile 30 derece arasında seyrediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. İç kentlerde yerel yağışlar da etkili oluyor. Sıcaklık ise İzmir’de 29, Denizli ve Muğla’da 27, Afyonkarahisar’da 20 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinin doğusunda kuvvetli olmak üzere genelinde sağanak yağışlı bir hava var. Sıcaklık ise Antalya’da 30, Adana’da 26, Kahramanmaraş’ta 24 derece ölçülüyor.

    Yağışlar İç Anadolu Bölgesinin de genelinde etkili oluyor. Doğu kesimlerde bu yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklık Ankara’da 19, Eskişehir’de 22, Kayseri’de 20 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde sağanak yağışlı bir hava hakim. Bu yağışlara zaman zaman gök gürültülüleri de eşlik edecek. Sıcaklık ise bölgede genellikle 20 ile 25 derece arasında seyrediyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin genelinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Bu yağışların batı kesimlerde kuvvetli olması bekleniyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 19, Elazığ’da 23, Hakkari’de 20 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de kuvvetli sağanak yağışlar görülüyor. Sıcaklıklar ise bölgede genellikle 25 ile 30 derece arasında seyrediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow