hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (31-07-2024)

    Hava Durumu (31-07-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık bölgede 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Perşembe günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü var. İzmir dolaylarında kuvvetli rüzgar da etkili oluyor. Sıcaklık ise kıyı kesimlerde 36-37, iç kentlerde 29-30 derecelerde ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde güneşli ve sıcak bir hava hakim. Sıcaklık bölgede genellikle 35 ile 40 derece arasında ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde gökyüzü az bulutlu. Bölgede sıcaklık 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor. Perşembe günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinin batı kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava hakimken bölgenin kalanında yağışlar görülüyor. Sıcaklık ise Bolu ve Trabzon’da 27, Samsun’da 29 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde yerel yağışlı bir hava görülüyor. Bölgenin kalanında az bulutlu bir hava hakim. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 24, Elazığ’da 34, Hakkari’de 32 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir gökyüzü görülecek. Bu dönemde sıcaklıklar 35 ile 40 derece aralığında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR