Hava Durumu (30-04-2025)

Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Gündüz sıcaklıkları İstanbul ve Kocaeli’de 15, Edirne’de 22, Bursa’da 18 derece ölçülüyor.
Ege Bölgesinde kuvvetli sağanak yağışlar etkili oluyor. Günün en yüksek sıcaklıkları İzmir’de 23, Denizli’de 20, Muğla ve Afyonkarahisar’da 18 derece ölçülüyor. Yağışların Perşembe günü de devam etmesi bekleniyor.
Akdeniz Bölgesinin genelinde önümüzdeki üç günlük dönemde yağışlı bir hava hakim. Bu yağışlara zaman zaman gök gürültüleri de eşlik edecek. Sıcaklık ise bu dönemde 20 ile 25 derece arasında seyredecek.
İç Anadolu Bölgesinde sağanak yağışların etkisi doğu kesimlerde devam ediyor. Gündüz sıcaklıkları Ankara’da 19, Eskişehir’de 17, Kayseri’de 21 derece ölçülüyor.
Karadeniz Bölgesinde yağışlar doğu kesimlerde görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Bolu’da 18, Samsun’da 13, Trabzon’da 12 derece ölçülüyor.
Doğu Anadolu Bölgesinde bulutlu, yer yer yağışlı bir hava var. Gündüz sıcaklıkları ise Kars’ta 15, Malatya’da 25, Hakkari’de 20 derece ölçülüyor.
Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık Gaziantep’te 24, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da 28 derece ölçülüyor.