hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (29-07-2024)

    Hava Durumu (29-07-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde az bulutlu bir hava var. Bölgede 30 ile 35 derece aralığında seyreden sıcaklıklar ise Edirne dolaylarında 35 derecenin üzerine çıkıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde az bulutlu, güneşli bir gökyüzü var. Sıcaklık ise İzmir'de 38, Denizli ve Muğla'da 39, Afyonkarahisar'da 30 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde güneşli ve sıcak bir hava hakim. Sıcaklık ise Antalya ve Adana'da 40, Kahramanmaraş'ta 39, Hatay'da 37 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde gökyüzü az bulutlu. Bölgede sıcaklık en yüksek 31-32 derecelerde ölçülüyor. Salı günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık ise bölgede genellikle 25 ile 30 derece aralığında ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu gökyüzü görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 23, Elazığ'da 34, Hakkari'de 29 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir gökyüzü görülecek. Bu dönemde sıcaklıklar 35 ile 40 derece aralığında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR