hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (28-05-2024)

    Hava Durumu (28-05-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık İstanbul’da 23, Edirne’de 27, Kocaeli’de 24 derece ölçülüyor. Çarşamba ve Perşembe günü sıcaklıkların 1-2 derece artması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinin genelinde gökyüzü parçalı bulutlu. Sıcaklık iç kentlerde 20-21, kıyı kesimlerde ise 27-28 derecelerde ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde yağışsız, parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede genellikle 25 ile 30 derece arasında seyrediyor. Doğu kentlerde yer yer 30 derecenin de üzerine çıkıyor.

    İç Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlar etkisini sürdürüyor. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Çarşamba günü yağışların etkisini yitirmesi bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlar orta ve doğu kesimlerde devam ediyor. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Yağışların Çarşamba günü etki alanını daraltması bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin güneyinde parçalı bulutlar görülüyor. Bölgenin kalanında ise hava bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı. Sıcaklık Kars’ta 21, Elazığ’da 30, Hakkari’de 25 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hava parçalı bulutlu. Günün en yüksek sıcaklıkları Gaziantep’te 32, Diyarbakır’da 36, Şanlıurfa’da 37 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR