hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (27-08-2024)

    Hava Durumu (27-08-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde yerel yağışlar görülüyor. Sıcaklık ise bölgede 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Yağışların Çarşamba ve Perşembe günü de devam etmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. İç kentlerde yağışlar da etkili olabiliyor. İzmir'de 32, Denizli'de 36, Afyonkarahisar'da 29 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor ancak doğu kesimlerde yer yer yağışlar da etkili oluyor. Sıcaklık bölgede 30 ile 35 derece arasında seyrediyor.

    İç Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde zaman zaman yağışlı bir hava hakimken doğu kesimlerde parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 30-31 derecelerde ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinin batı kesimleri ile yükseklerinde yağışlar devam ederken bölgenin kalanında parçalı bulutlu bir hava hakim. Bölgede sıcaklık ise genellikle 28-29 derecelerde ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzeyinde yağışlar görülüyor. Bölgenin kalanında ise az bulutlu, güneşli bir hava var. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 28, Malatya ve Elazığ'da 35, Hakkari'de 32 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir hava var. Sıcaklık ise bu dönemde genellikle 35 ile 40 derece arasında ölçülecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR