hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (27-07-2024)

    Hava Durumu (27-07-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde bulutlu bir hava var, bölgede yerel yağışlar da görülüyor. Sıcaklıklar ise Bursa - Kocaeli dolaylarında 30 derecenin altında ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Kıyı kesimlerde kuvvetli rüzgar da etkili oluyor. Sıcaklık ise İzmir ve Muğla'da 36, Afyonkarahisar'da 27 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Batı kentlerde güneş daha fazla görülüyor. Sıcaklık ise Antalya'da 39, Adana'da 35, Kahramanmaraş'ta 37 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde yağışlar görülüyor. Bölgede sıcaklık ise 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor. Yağışların Pazar günü etki alanını daraltıp pazartesi günü etkisini yitirmesi bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık ise bölgede genellikle 25 ile 30 derece aralığında ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde yağışlı bir hava hakimken, bölgenin kalanında parçalı bulutlu gökyüzü görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 24, Malatya ve Elazığ'da 34, Hakkari'de 32 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir gökyüzü görülecek. Bu dönemde sıcaklıklar 35 ile 40 derece aralığında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR