hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (26-07-2024)

    Hava Durumu (26-07-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var ancak bölgede yerel yağışlar da görülüyor. Sıcaklıklar ise Bursa-Kocaeli dolaylarında 30 derecenin altında ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinin kıyı kesimlerinde güneşli, iç kentlerinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık ise İzmir’de 35, Denizli ve Muğla’da 36, Afyonkarahisar’da 29 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde yağışlar görülüyor. Sıcaklık bölgede 30 ile 35 derece aralığında seyrediyor. Yağışların cumartesi günü etki alanını daraltması bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde yağışlar bölge geneline yayıldı. Bölgede sıcaklık ise en yüksek 31-32 derecelerde ölçülüyor. Cumartesi günü de yağışların devam etmesi bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlar batısında ve yüksek kesimlerinde görülüyor. Sıcaklık ise bölgede 25 ile 30 derece aralığında ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde yağışlı bir hava hakimken, bölgenin kalanında az bulutlu, güneşli bir gökyüzü görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 25, Elazığ’da 37, Hakkari’de 33 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir gökyüzü görülecek. Bu dönemde sıcaklıklar 35 ile 40 derece aralığında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR