hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (25-07-2024)

    Hava Durumu (25-07-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var ancak bölgede yerel yağışlar da görülüyor. Sıcaklıklar ise 30 ile 35 derece aralığında seyrediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinin kıyı kesimlerinde 35 ile 40 derece aralığında sıcaklıkla güneşli bir hava hakimken bölgenin iç kentlerinde 29-30 derecelik sıcaklıkla yerel yağışlı bir hava görülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde yağışlar görülüyor. Sıcaklık Antalya’da 32, Adana’da 34, Kahramanmaraş’ta 36 derece ölçülüyor. Cuma günü de yağışların devam etmesi bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinin batısında kuvvetli gök gürültülü sağanaklar etkili olması beklendiğinden yaşanabilecek sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunmalı. Bölgede sıcaklık ise 30 ile 35 derece aralığında ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlar batı ve doğu kesimlerde görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 29-30 derecelerde ölçülüyor. 

    Doğu Anadolu Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim, bölgenin batısında güneş daha fazla görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 25, Elazığ’da 36, Hakkari’de 33 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir gökyüzü görülecek. Bu dönemde sıcaklıklar 35 ile 40 derece aralığında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR