hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (25-05-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor. Bursa dolaylarında sağanak yağışlar da etkili oluyor. Bölgede 23-24 derecelerde ölçülen sıcaklık Edirne dolaylarında 27 dereceye çıkıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinin genelinde hava parçalı bulutlu. Sıcaklık ise iç kesimlerde 20-21, kıyı kentlerde 28-29 derecelerde ölçülüyor. Pazar günü bölgede bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesinin batı kesimlerinde parçalı bulutlu, bölgenin kalanında ise sağanak yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık ise Antalya’da 31, Adana ve Kahramanmaraş’ta 26, Hatay’da 23 derece ölçülüyor. Yağışların Pazar ve pazartesi günü bölge genelinde devam etmesi bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlar görülüyor. Sıcaklıklar ise bölgede 21-22 derecelerde ölçülüyor. Yağışlar önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürüyor.

    Karadeniz Bölgesinde de yağışlar bölgenin genelinde etkisini sürdürüyor. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında seyrediyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin genelinde hava gök gürültülü sağanak yağışlı. Bu yağışların kuzey kesimlerde kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklık Kars’ta 12, Elazığ’da 23, Hakkari’de 21 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesi hafta sonunu yağışlı bir hava ile geçiriyor. Bu dönemde ise sıcaklıklar bölgede 25 ile 30 derece arasında seyrediyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR