hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (22-08-2024)

    Hava Durumu (22-08-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesi'nde az bulutlu güneşli bir hava var. Sıcaklık bölgede en yüksek 32-33 derece ölçülürken, Edirne dolaylarında 38-39 derecelere çıkıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesi'nde güneşli ve sıcak bir hava hakim. İzmir'de 36, Denizli'de 37, Afyonkarahisar'da 32 derecelik sıcaklık ölçülüyor. Cuma günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesi'nde de açık ve güneşli bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık Antalya'da 32, Adana'da 35, Kahramanmaraş'ta 36 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesi genelinde gökyüzü az bulutlu güneşli. Sıcaklık ise batı kesimlerde 30 ila 35 derece arası seyrederken, doğu kentlerde 37-38 derecelere kadar çıkıyor.

    Karadeniz Bölgesi'nin batı ve doğu kesimlerinde yerel yağışlar görülüyor. Bölgenin kalanında hava parçalı bulutlu. Sıcaklık ise Bolu'da 31, Samsun'da 32, Trabzon'da 29 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzey kesimlerinde yağışlar görülürken bölgenin kalanında az bulutlu güneşli bir hava hakim. Gününen yüksek sıcaklıkları Kars'ta 32, Malatya'da 38, Hakkari'de 33 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde güneşli bir hava var. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 40-41 derecelerde ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR