hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (20-07-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde güneşli ve sıcak bir hava hakim. Sıcaklıklar ise bölgede 35 ile 40 derece aralığında ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de az bulutlu, güneşli bir hava görülüyor. Sıcaklık ise iç kentlerde 33-34 derecelerde, kıyı kesimlerde ise 35 ile 40 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde güneşli bir hava var. Sıcaklıklar ise Antalya ve Kahramanmaraş’ta 40, Adana’da 38, Hatay’da 34 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde az bulutlu bir hava hakim. Bölgede sıcaklık 30 – 35 derece arasında ölçülüyor. Pazar günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlar bölgenin batısında ve doğusunda devam ediyor. Bolu’da 32, Samsun’da 33, Trabzon’da 30 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde sağanak yağışlı bir hava hakimken, bölgenin kalanında az bulutlu, güneşli bir gökyüzü görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 23, Malatya ve Elazığ’da 35, Hakkari’de 32 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir gökyüzü görülecek. Bölgede 39-40 derecelerde ölçülen sıcaklığın pazartesi günü 40 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR