hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (20-05-2024)

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık İstanbul’da 24, Edirne’de 29, Kocaeli’de 27 derece ölçülüyor. Salı günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde az bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık iç kentlerde 26-27 derecelerde, kıyı kesimlerde 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde gökyüzü parçalı ve çok bulutlu. Sıcaklık ise Antalya’da 26, Adana’da 34, Kahramanmaraş ve Hatay’da 31 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde az bulutlu bir hava var. Günün en yüksek sıcaklıkları Ankara ve Kayseri’de 25, Eskişehir’de 28, Sivas’ta 21 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor, doğu kesimlerde bulutlar yoğunlaşabiliyor. Sıcaklık Bolu’da 25, Samsun’da 20, Trabzon’da 18 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey ve güney kesimlerinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Bölgenin batısında ise hava az bulutlu. Sıcaklık Kars’ta 15, Malatya’da 26, Hakkari’de 20 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde parçalı ve az bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklıklar ise bu dönemde genellikle 30 ile 35 derece arasında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR