hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (18-07-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde güneşli bir hava var. Sıcaklıklar bölgede genellikle 35 ile 40 derece aralığında ölçülüyor. Edirne dolaylarında 40 dereceyi de aşabiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de az bulutlu, güneşli bir hava hakim. Sıcaklık iç kentlerde 33-34 derecelerde, kıyı kesimlerde ise 35 ile 40 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde güneşli bir hava var. Sıcaklıklar ise Antalya ve Adana’da 36, Kahramanmaraş’ta 40, Hatay’da 34 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinin doğu kentlerinde parçalı bulutlar hakimken bölgenin batısında güneş daha fazla görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 34-35 derecelerde ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlar bölgenin doğusunda yerel olarak görülüyor. Bölgenin orta ve batısında parçalı bulutlar hakim. Sıcaklık ise bölgede genellikle 30 ile 35 derece arasında seyrediyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde sağanak yağışlı bir hava hakimken, bölgenin kalanında güneşli bir gökyüzü görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 25, Elazığ’da 38, Hakkari’de 35 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir gökyüzü görülecek. Sıcaklıklar ise bölgede 40 derecenin üzerinde seyrediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR