hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (17-07-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde az bulutlu, güneşli bir hava var. Sıcaklıklar bölgede genellikle 35 ile 40 derece aralığında ölçülüyor. Edirne dolaylarında 40 dereceyi de aşabiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de az bulutlu, güneşli bir hava hakim. Sıcaklık iç kentlerde 32-33 derecelerde, kıyı kesimlerde ise 35 ile 40 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Doğu kentlerde yerel yağışlar da görülebiliyor. Sıcaklıklar ise Antalya’da 34, Adana’da 36, Kahramanmaraş’ta 38 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlar görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 33-34 derecelerde ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlar bölgenin batısında ve doğusunda yerel olarak görülüyor. Sıcaklık ise bölgede genellikle 30 ile 35 derece arasında seyrediyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde sağanak yağışlı bir hava hakimken, bölgenin kalanında az bulutlu, güneşli bir gökyüzü görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 27, Malatya ve Elazığ’da 37, Hakkari’de 34 derece ölçülüyor. 

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir gökyüzü görülecek. Sıcaklıklar ise bölgede 40 derecenin üzerinde seyrediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR