hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (11-08-2024)

    Hava Durumu (11-08-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık bölgede genellikle 30 ile 35 derece arasında seyrediyor. Edirne’de dolaylarında ise 35 dereceyi de aşıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde az bulutlu, güneşli bir gökyüzü var. İç kentlerde yerel yağışlar da görülebiliyor. Sıcaklık İzmir’de 36, Denizli’de 39, Afyonkarahisar’da 31 derece ölçülüyor. 

    Akdeniz Bölgesinde az bulutlu bir hava hakim. Antalya’da 35, Adana’da 36, Kahramanmaraş’ta 40 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde gökyüzü az bulutlu. Bölgede sıcaklık genellikle 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Yer yer doğu kentlerde 30 derecenin altında kalıyor.

    Karadeniz Bölgesinde hava parçalı bulutlu. Bölgenin doğusunda yerel yağışlar görülebilir. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 31-32 derecelerde ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde yerel yağışlı bir hava hakimken bölgenin kalanında parçalı ve az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 26, Malatya ve Hakkari’de 34, Elazığ’da 35 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir gökyüzü görülecek. Sıcaklıklar ise bu dönemde en yüksek 40-41 derecelerde ölçülecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR