hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (10-07-2024)

    Hava Durumu (10-07-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde az bulutlu, güneşli bir hava var. Sıcaklıklar bölgede 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor, Edirne dolaylarında ise 35 derecenin üzerinde seyrediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de az bulutlu, güneşli bir hava hakim. Sıcaklık iç kentlerde 32-33 derecelerde, kıyı kesimlerde ise 35 ile 40 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde de az bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklıklar bölgede genellikle 35 ile 40 derece arasında ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde gökyüzü az bulutlu. Doğu kentlerde yerel yağışlar da görülebilir.  Sıcaklık ise bölgede en yüksek 30-31 derecelerde ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Bölgenin batısında ve doğusunda yağışlar da görülebiliyor. Sıcaklık ise bölgede genellikle 25 ile 30 derece arasında seyrediyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde yerel yağışlı bir hava hakimken, bölgenin kalanında az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 23, Elazığ’da 34, Hakkari’de 28 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde az bulutlu, güneşli bir gökyüzü görülecek. Sıcaklıklar ise 35 ile 40 derece arasında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR