hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (09-05-2024)

    Hava Durumu (09-05-2024)
    expand

    Marmara Bölgesinde bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Cuma ve cumartesi günü de bölgede yağışların devam etmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde hava çok bulutlu. Kıyı kesimlerde sağanak yağışlar da etkili olabiliyor. Sıcaklık İzmir’de 27, Denizli’de 26, Afyonkarahisar’da 23 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinin doğu kentlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava görülüyor, batı kesimlerde ise bulutlar yoğunlaşıyor. Sıcaklık Antalya’da 24, Adana’da 30, Hatay’da 29 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde bulutlu ve yağışlı, doğu kesimlerinde ise parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık bölgede genellikle 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinin batı kesimlerinde sağanak yağışlar etkili oluyor, bölgenin kalanında hava çok bulutlu. Sıcaklık ise Bolu’da 25, Samsun’da 20, Trabzon’da 19 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey ve güney kesimlerinde bölgesel yağışlar etkili oluyor. Bölgenin kalanında ise hava parçalı ve çok bulutlu. Sıcaklık Kars’ta 17, Elazığ’da 24, Hakkari’de 18 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR