hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (07-10-2024)

    Hava Durumu (07-10-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 25-26 derecelerde ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık İzmir’de 29, Denizli’de 31, Afyonkarahisar’da 25 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesi az bulutlu bir havaya sahip. Sıcaklık doğu kesimlerde 30 derecenin üzerinde seyrediyor. Bölgenin Salı gününü de benzer bir hava ile geçirmesi bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde de az bulutlu bir hava var. Ankara’da 24, Kayseri’de 29, Sivas’ta 27 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinin orta ve batı kesimlerinde yağışlı, doğusunda parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklıklar ise Bolu’da 23, Samsun ve Trabzon’da 28 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesi az bulutlu bir gökyüzüne sahip. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 21, Malatya’da 28, Hakkari’de 25 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde az bulutlu bir hava görülecek. Sıcaklık ise bu dönemde en yüksek 32-33 derecelerde ölçülecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR