hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (02-08-2024)

    Hava Durumu (02-08-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde güneşli bir hava var. Bölgede genellikle 30 ile 35 derece aralığında ölçülen sıcaklık Edirne dolaylarında 37-38 dereceye kadar çıkıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde az bulutlu, güneşli bir gökyüzü var. Sıcaklık ise İzmir ve Afyonkarahisar’da 34, Denizli’de 40, Muğla’da 36 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim. Antalya’da 34, Adana’da 36, Kahramanmaraş’ta 37 derecelik sıcaklık ölçülüyor. Bölge hafta sonunu da benzer bir hava ile geçiriyor.

    İç Anadolu Bölgesinde gökyüzü az bulutlu. Bölgede sıcaklık 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinin batı kesimlerinde güneşli bir hava hakimken bölgenin kalanında parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık ise bölgede genellikle 25 ile 30 derece aralığında seyrediyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde yerel yağışlı bir hava görülüyor. Bölgenin kalanında az bulutlu bir hava hakim. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 25, Malatya’da 34, Hakkari’de 32 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir gökyüzü görülecek. Bu dönemde sıcaklıklar 35 ile 40 derece aralığında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR