hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bunaltıcı sıcaklar Türkiye'den çekiliyor mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen uyardı!

    KAYNAKEmel Telli | CNN TÜRK

    İstanbul'da bunaltan sıcakların ardından bir nebze de olsa serin hava geldi. Hatta sabah saatlerinde megakentte yağış da etkili oldu. Bu serin hava devam edecek mi? CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli ve CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, Sarayburnu Sahili'nden aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN TÜRK METEOROLOJİ DANIŞMANI ORHAN ŞEN'İN İFADELERİ ŞÖYLE;

    Bugün öğlen saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde biraz yağış var. Akdeniz'in kıyı kesiminde hafif bir yağmur var. Taşkın yapmayacak, su baskını yapmayacak bir yağmur var. Bu yağış bugünden sonra da bitiyor zaten.

    Marmara'nın güneyinde, İç Anadolu'nun doğusunda ve güneyinde, Ege bölgesinin hemen hemen tamamında rüzgar, kuzey batılı olarak zaman zaman 50/60 km hızla esecek.

    Sıcaklık mevsim normallerine döndü. Önümüzdeki günlerde de bu sıcaklıkların bu şekilde gideceğini tahmin ediyoruz. Yani aşırı bir sıcak hava dalgası görünmüyor. Eyyam-ı bahur sıcakları geliyor diyorlar. Öyle bir şey yok. Önümüzdeki günlerde bir sıcak hava dalgası görünmüyor. Ağustos ayında bir sıcak hava dalgası daha gelebilir tabii ki.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow