hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    15 Ağustos 2024 Hava Durumu: Meteoroloji’den O İllere Sağanak Yağış Uyarısı

    15 Ağustos 2024 Hava Durumu: Meteoroloji’den O İllere Sağanak Yağış Uyarısı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    15 Ağustos 2024 Perşembe günü için hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, bazı bölgelerde sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Sinop, Samsun, Ordu ve Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinde kısa süreli ve yerel sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Sinop, Samsun ve Ordu çevreleri ile Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

    15 AĞUSTOS HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

    Marmara Bölgesi:

    Marmara Bölgesi'nde hava az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgârın kuzey yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. İstanbul’da hava sıcaklığı 24-31°C aralığında seyrederken, Edirne’de sıcaklık 38°C’ye kadar çıkacak.

    Ege Bölgesi:

    Ege Bölgesi'nde de hava az bulutlu ve açık geçecek. Kuzey Ege kıyılarında rüzgârın kuzeyli yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. İzmir’de sıcaklık 26-37°C arasında, Muğla’da ise 23-39°C arasında olacak.

    Akdeniz Bölgesi:

    Akdeniz Bölgesi’nde de benzer şekilde az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Antalya’da sıcaklık 28-35°C, Adana’da ise 26-36°C arasında olacak.

    İç Anadolu Bölgesi:

    İç Anadolu Bölgesi'nde hava açık ve az bulutlu geçecek. Ankara’da hava sıcaklığı 19-34°C arasında, Eskişehir’de ise 18-34°C arasında olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    15 Ağustos 2024 Hava Durumu: Meteoroloji’den O İllere Sağanak Yağış UyarısıBatı Karadeniz:

    Batı Karadeniz’de hava genellikle az bulutlu olacak, ancak Sinop çevresinde akşam saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sinop’ta sıcaklık 23-31°C arasında olacak.

    Orta ve Doğu Karadeniz:

    Bu bölgelerde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Samsun ve Ordu çevrelerinde öğleden sonra kısa süreli ve yerel sağanak yağışlar görülebilir. Trabzon’da sıcaklık 23-29°C arasında seyredecek.

    Doğu Anadolu Bölgesi:

    Doğu Anadolu’da hava az bulutlu ve açık olacak. Erzurum’da sıcaklık 12-29°C, Van’da ise 15-29°C arasında olacak.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesi:

    Güneydoğu Anadolu’da hava az bulutlu ve açık geçecek. Diyarbakır’da sıcaklık 24-42°C, Şanlıurfa’da ise 27-41°C arasında olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow